• 1.4. Hyvä Yritys -esitys: Tammerkosken Nuorkauppakamari (yksityistilaisuus)
  • 28.4. Hyvä Yritys -esitys Nice Tuesday -tapahtumassa ( http://www.nicetuesday.fi)
  • 6.5. klo 19.00: Hyvä Yritys: avoin esitys (Demoteatteri, Hämeenpuisto 28 D, 4. kerros)
  • 15.7.2015 Hyvä Yritys -esitys: Suomi Areena, TEK:n ja Ekonomiliiton sidosryhmätapahtuma (yksityistilaisuus)

Teatteriryhmä Iloinen Mursu valmistaa keväällä 2015 forum-teatteriesityksen Hyvä yritys. Esitys käsittelee työyhteisön muodostumista ja muutosta sekä pureutuu yhdessä yleisön kanssa kysymykseen: Mikä tekee työpaikasta yhteisen ja toimivan? Esityksessä seurataan kuvitteellisen yrityksen toimintaa ja arkipäiväisiä tilanteita, joiden kautta työyhteisön roolit ja suhteet rakentuvat.

Osallistava teatteriesitys

Forum-teatteri on muodoltaan katsojia osallistava. Esitys herättää kysymyksiä työelämästä ja avaa areenan yhteiselle keskustelulle teatterin keinoin. Yleisölle näytetään kohtaus, jossa ilmenee kysymys, konfliktitilanne tai eriarvoinen asema, joka yritetään ratkaista yhdessä yleisön kanssa. Näyttelijät improvisoivat tilanteita uudelleen katsojien kommenttien pohjalta, joten jokainen esitys muodostuu yleisönsä johdattelemana erilaiseksi. Esitystä ohjaa ”jokeri”, joka esittää yleisölle kysymyksiä esityksen teemoista ja näyttämön tapahtumista. Yleisö on aktiivinen osapuoli, joka peilaa omia kokemuksiaan näytelmän tapahtumiin sekä pääsee keskustelemaan ja kokeilemaan miten erilaiset toimintatavat vaikuttavat työelämän tilanteisiin.

Kohdeyleisö

Forum-teatteriesityksessä on oleellista, että katsojat ovat kiinnostuneita käsiteltävän teeman työstämisestä ja tuovat esiin omia näkökulmiaan näyttämötapahtumien selvittämiseksi. Kohdeyleisöä ovat niin yksityishenkilöt kuin organisaatiotkin. Esitys sopii esimerkiksi työyhteisöille, jotka haluavat käsitellä erilaisia työpaikan rooleja ja yksilön merkitystä työyhteisön kehittäjänä. Se sopii kokonaisuudeksi tai osaksi yritystapahtumia.
Esimerkiksi:
- TYKY-päivät
- Koulutukset
- Tiimipäivät
- Seminaarit
- Ryhmäyttävä toiminta

Kiinnostuitko?

Esitykset toteutetaan erilaisten yritysten ja yhteistyökumppaneiden kanssa Tampereen alueella. Esityksen kesto voidaan räätälöidä tilaajan tarpeiden mukaan. Se on suunniteltu kiertäväksi ja tuodaan tilaajan tarjoamaan tilaan. Etsimme jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita! Mikäli haluat esityksen vierailulle yritykseesi, ota yhteyttä: merja.ryoppy(at)gmail.com, +35850 3527 863.

Lataa tästä esite PDF muodossa

Katso tästä esittelyvideo

Yhteistyössä