TILAUSKEIKAT

Kaipaako yrityksesi tilaisuus piristävää ohjelmaa? Haluaisitko oman improvisaatioesityksen syntymäpäiväjuhliisi? Millaista esitystä kaipaatkin, me teemme sen sinun toiveidesi pohjalta. Monien vuosien kokemuksella olemme loihtineet monia erilaisia esityksiä niin pieniin yksityistilaisuuksiin kuin isoille areenoille yritystilaisuuksiin. Ota yhteyttä keikat(at)iloinenmursu.fi, niin mietitään yhdessä juuri sinun tilaisuuteesi sopiva esitys!

PAREE KABAREE

Teemme myös yhteistyötä Torvikoplan ja Tanssimatriisin kanssa Paree Kabaree -nimisenä viihderyhmänä. Paree Kabaree tuottaa isompia räätälöityjä ohjelmakokonaisuuksia yritysten juhlatilaisuuksiin. Lisätietoa Paree Kabareesta täältä!

AVOIMET ESITYKSET

Iloinen Mursu järjestää aika ajoin myös omia avoimia esityksiä, jotka haastavat niin tekijöitä kuin katsojia monipuolisuudellaan. Avoimissa esityksissämme tuomme estradille rohkeasti uusia esitysformaatteja, joista monet ovat Mursujen ideoimia. Esitykset vaihtelevat täysin vapaamuotoisesta improvisaatiosta koko illan improvisoituihin näytelmiin, joissa käsitellään niin kepeitä kuin vakaviakin aiheita. Useimmiten keikkaillemme Tampereella, mutta monena kesänä olemme kiertäneet myös ympäri Suomea esiintymässä kesäteattereissa.

Seuraa ilmoittelua tulevista keikoistamme Facebook-sivullamme! https://www.facebook.com/iloinenmursu/

MENNEET TAPAHTUMAT

Hyvä yritys

Iloisen Mursun kevään 2015 pääprojekti oli Hyvä Yritys, joka oli suunnattu erityisesti työyhteisöille. Esityksessä käsiteltiin forum-teatterin keinoin työyhteisön muodostumista ja muutosta sekä pureuduttiin yhdessä yleisön kanssa kysymykseen "Mikä tekee työpaikasta yhteisen ja toimivan?". Avoimet esitykset otettiin innolla vastaan yritysten keskuudessa, huipentumana TEK:n ja Ekonomiliiton sidosryhmätapahtuma Suomi Areenalla Porissa.

Impropilotti

Syksyllä 2011 Iloinen Mursu toteutti yhteistyössä TAMK:n elokuvan ja television koulutusohjelman opiskelijoiden kanssa TV-sarjan pilottijakson, jossa kaksi joukkuetta kilpaili keskenään erilaisissa improvisaatiopeleissä. Isänpäivänä olleet esitykset kuvattiin Tampereen Ylioppilasteatterilla liveyleisön edessä.